ensam

Jag har ingen lust att blogga alls.. sitter på min säng i mitt rum och gör ingenting. sitter bara och stirrar ut genom fönstret. kul söndag va? ah visst. hejdå tänker inte blogga mer för jag har ändå inget att blogga om.

Mys

Hejsan, nu på kvällen har jah inte gjort speciellt mycket. Spelade kprt med mamma och pappa, och jag kollade på en film i min ensamhet, flusched away tror jag den heter :) Vad ska jag göra hela helgen? Känns som det inte finns någonting alls att göra.. :/ jag är helt själv i helgen (killen lanar, men kul för han). Jag känner mig bara allmänt ensam. Jag var glad förut, men sen tänker man på en massa grejer och så drar man ner sig själv i deprimerandets värld.. jaja vi hörs!





skidskytte

Hejsan! slutade för ungefär en och en halv timme sen, hade bara en lektion idag! :D Har kompledigt eftersom att jag sålde på Hallsbergs marknaden efter skoltid. Jag är så lycklig och har värsta julkänslan eftersom det har snöat massor har i Hallsberg! :D såå mysigt :D haha jag har suttit och tjockat godis och energi dricka framför tv:n med pappa, men skidskytte är inte det roligaste att kolla på :/ men men :) Hejdå! :)



sleepy

Hejhejhej! hur har ni det? själv har jag det bra, men jag är så trött!
imorgon så ska jag till STOCKHOLM :D hoppas det blir kul, hoppas det inte är allt för kallt, men det ska ju snöa tydligen.. :/ jag kanske uppdaterar mer imorgon, bye!

i dont know

Hej! Just nu så ligger jag i sängen och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon.. det är inte särskilt lätt. Meeeen jag har klippt mitt hår, typ axel längd, men bild kommer inte förens jag tar någon som bra.. hehe :)
tjaa.. vad händer denna vecka? Jo imorgon ska jag umgås med min ängel efter skolan ♥ på onsdag ska jag inte göra något alls tror jag. På torsdag så drar jag till Stockholm med resten av handels programmet på Alléskolan. På fredag och i helgen händer nog inte mycket, för min älskling ska lana med en kompis hela helgen så jag får roa mig själv! Nu ska jag fortsätta leta kläder till imorgon, ha det så bra så höres vi! :)



...

är så pist off på de jag jobbar med i gruppen! de gnäller på att vi ska göra saker som jag o min kompis inte ens förstår! och den som gnäller har suttit med samma sak i flera veckor eftersom han ska öndra på allt 78 gånger! jag är så förbannad!



Grekiska Kolgrillen

Hej! Idag har jag och min ängel 2 år tillsammans :D ♥ jag älskar han så mycket! Vi har bokat bord på grekiska kolgrillen, så sjukt god mat där. så vi drar in till Örebro vid tre ungefär. Ni får ha en toppen bra dag precis som jag tänker ha, hejdå!